Câți bani a pierdut Andreea Antonescu la cazino. Artista a recunoscut totul public. „Mi-am promis că n-o mai fac vreodată”

06 07. 2024, 11:30

Andreea Antonescu a postat un mesaj pe contul de Instagram, în care a mărturisit pentru prima oară că a jucat la cazino, însă după experiență și-a promis că nu o mai face niciodată.

Ultima postarea a lui Andreea Antonescu pe rețelele de socializare a fost legată de o experiență pe care a avut-o cu jocurile de noroc, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a pășit pentru prima dată într-un cazino.

Atunci, vedeta a pierdut banii pe care i-a introdus în aparat, iar de atunci a spus că va intra într-o astfel de locație doar pentru poze.

„Verificat. O singură dată am jucat la cazino, prima data când am ajuns în Vegas, am introdus în aparat 1 dolar, am câștigat 20, pe care i-am pierdut în 30 de secunde.

Mi-am promis să n-o mai fac vreodată și de atunci singurul motiv pentru care merg la cazinourile din Las Vegas este să las aici o poză.”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram, în dreptul unei imagini unde apare într-un cazino.

Andreea Antonescu și Dan Cruceru, împreună la nunțile anului 2024

Dan Cruceru și Andreea Antonescu au prezentat zilele trecute un frumos eveniment, Wedding Trends by Jubile, dând astfel startul sezonului de nunți din 2024. Pe lângă faptul că au făcut impresie bună ca și prezentatori, cele două vedete au devenit nostalgice. Gazdele evenimentului ne-au introdus într-o călătorie fantastică în universul poveștilor de iubire, pentru că da, iubirea se poartă şi în 2024!

Anul 2024 este un an al extremelor ceea ce înseamnă, mai mult decât oricând, o nuntă unică, ce va purta amprenta celor doi îndrăgostiți.În cadrul evenimentului ce a fost găzduit de Jubile Concept am putut aflacare care sunt elementele – cheie care duc la succesului unui eveniment de acest gen. Așadar, se pune accent pe detalii. De la decorul locației, la setup-ul meselor, la meniul ales şi la experiențele cu care își vor surprinde invitații, toate elementele vor avea anul acesta o notă personală şi vor spune povestea lor de iubire. Citește mai multe aici.

foto: social media